Milieupark Roggel vanaf 12 mei weer open

6 mei 2020 | Ingrid

Vanaf DINSDAG 12 MEI wordt het milieupark in Roggel weer geopend.

Het milieupark zal op reguliere tijden geopend zijn:

  • op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 16.30 uur
  • op zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur
  • op zon- en feestdagen is het milieupark gesloten

Kijk hier voor meer informatie over onze milieuparken, zoals openingstijden, locatie en tarieven.

Maatregelen ivm corona
In verband met corona zijn ook op het milieupark in Roggel maatregelen van toepassing. Wij vragen u voor uw en de veiligheid van onze medewerkers, de instructies van onze medewerkers goed op te volgen.

Daarnaast  laten we maar maximaal vijf auto's tegelijk toe op het terrein. Dit kan -zeker op drukke tijdstippen- lange wachtrijen opleveren. Zodra onze medewerkers zien dat de wachtrij langer is dan we voor sluitingstijd kunnen verwerken, wordt u daarvan op de hoogte gesteld. Wij rekenen op uw begrip!

NB. de brengvoorziening voor uw tuinafval aan de Conenweg in Baexem blijft tot en met oktober geopend elke zaterdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Onder voorbehoud
Wij gaan ervan uit dat we de dienstverlening op onze milieuparken kunnen voortzetten. Mochten we vanwege ontwikkelingen, zoals ziekte bij onze medewerkers, moeten besluiten wijzigingen in openingstijden aan te brengen, dan houden we u via onze website www.rdmaasland.nl en de website www.mijnafvalwijzer.nl op de hoogte. En heeft u onze gratis app Afvalwijzer gedownload? Dan kunnen we u nog makkelijker bereiken, door u een bericht te sturen zodra er iets wijzigt in de afvalinzameling.