Wij zoeken scholieren/studenten die ons
team milieupark op zaterdag willen ondersteunen

 

Ben je minimaal 18 jaar en zoek je een leuke bijbaan op zaterdag, met goede verdienste en toch nog genoeg vrije tijd in je weekend? En wil je in de schoolvakanties wat meer uren werken? Dan is een bijbaantje op ons milieupark misschien wel precies wat jij zoekt!

Wij zoeken scholieren of studenten die op de zaterdagen ons team op het milieupark komen versterken. Als medewerker op het milieupark zorg je ervoor dat de bezoekers weten in welke container het afval mag, je zorgt ervoor dat het terrein netjes blijft, beantwoordt vragen van bezoekers en helpt het verkeer reguleren. In principe werk je op zaterdag van 8.15 tot ca. 14.15 uur. De werkstudenten rouleren in een poule waardoor je per maand één zaterdag vrij hebt.

Heb je in de schoolvakanties nog wat tijd over?
Dan kun je bij ons meer uren werken als belader op één van onze inzamelwagens. Als belader start je werkdag om 7:15 uur en eindigt rond 15:30 uur. Je vertrekt ’s ochtends met collega’s in de inzamelwagen vanuit ons kantoor in Haelen en zamelt onderweg het afval van burgers in dat in containers of zakken langs de straat staat. Een work-out in de buitenlucht dus waar je ook nog voor betaald krijgt.

Klinkt dit interessant? Neem dan contact op met Hilde Vaes (P&O) via (0475) 594632 of solliciteer meteen door een cv met korte motivatie te sturen naar PenO@rdmaasland.nl.