Disclaimer

RD Maasland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen onze uiterste best deze informatie correct en actueel te houden. Toch kan het voorkomen dat er informatie ontbreekt of niet juist is. Wij stellen het op prijs als u ons daarvan op de hoogte stelt, zodat we onze website kunnen verbeteren. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een reactie achterlaten via het contactformulier. Onze contactgegevens vindt u hier.

Privacy

Wij respecteren uw privacy en gaan vertrouwelijk om met alle informatie die wij ontvangen en verzamelen voor onze gemeenten (Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren). Of het nu gaat om uw contactgegevens als u een vraag of melding heeft of om het vastleggen van de inzameling of  als u bij een van onze milieuparken komt. Er zijn afspraken gemaakt met de gemeenten over wat wij wel en niet mogen doen met de gegevens.

Verstrekt u gegevens aan ons via een formulier op deze website, dan gebruiken we die alleen voor het doel waarom u contact met ons opneemt. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een container, afvalpas of voor het stellen van een vraag.  U kunt ervan uitgaan dat wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan en deze niet langer dan nodig is bewaren. Bij het gebruik van deze website is Algemene Verordening Gegevensbescherming  (AVG) van toepassing. 

In onze privacyverklaring leest u welke gegevens we vastleggen en voor welk doel.